Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Sales training

Een sales training van Harold Jones Coaching is ideaal voor bedrijven die sales processen willen optimaliseren en meer willen halen uit de sales teams. Wij richten onze trainingen effectief in, waarbij wij starten met een stukje theorie. Hierbij analyseren wij hoe het bedrijf ervoor staat, zodat wij ook vast kunnen stellen wat er nodig is om de sales prestaties te verbeteren.

Onderwerpen tijdens training

Wij maken de sales trainingen effectief door aan de slag te gaan met cases uit de praktijk. Door deze te behandelen ontstaan er nieuwe inzichten en worden prestaties op een unieke manier blootgelegd. Dit helpt bedrijven om te ontdekken welke optimalisaties er nodig zijn, maar ook op welke manier deze optimalisaties worden gerealiseerd. Ter ondersteuning bieden wij voortdurend de laatste tips via LinkedIn, zodat bedrijven actief kunnen blijven werken aan de ontwikkeling.

Mindset van team

De sales training focust op meerdere vlakken. Wij combineren het zakelijke graag met het persoonlijke, omdat wij geloven in de sterke verhouding tussen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Mensen vinden het fijn om zich te blijven ontwikkelen, zowel op de werkvloer als in de privésfeer, en dit is iets waar wij ook graag mee aan de slag gaan. Op deze manier bieden wij een effectieve sales training die alle medewerkers verder helpt.

Offerte aanvragen voor training

Een sales training van Harold Jones Coaching is zeker niet standaard. Wij passen de training aan op specifieke vraagstukken vanuit jouw bedrijf of jouw sales team. Dit betekent ook dat de tijdsduur van de sales trainingen in overleg wordt bepaald. Wil jij de sales prestaties verbeteren op effectieve wijze? Dan is onze sales training de ideale weg naar optimalisatie. Voor meer informatie, advies of een afspraak kun je altijd contact met ons opnemen.