Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Life-coaching

Het leven lijkt steeds sneller te gaan en we krijgen aan de lopende band te maken met nieuwe dingen om ons heen. Veranderingen volgen elkaar vaak snel op en het is niet altijd makkelijk om daar goed mee om te gaan. Het hebben van een life coach is dan ook echt een must aan het worden.

Voordelen van een Life coach

Een life coach is iemand die weet wat je te wachten staat en die op eerlijke en open wijze zijn of haar ervaringen met je deelt. De inzet van een life coach is zeker niet standaard, maar volledig op maat gesneden voor de vraagstukken en obstakels waar jij tegenaan loopt. Een life coach helpt je hierdoor niet alleen om verder te kunnen in het hier en nu, maar helpt je ook om zelfverzekerd naar de toekomst te kijken. Zo kun je met een life coach aan de slag om je doelen te bepalen en een route uit te stippelen om die doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Bij Harold Jones Coaching ben je natuurlijk ook welkom voor de ondersteuning van een ervaren life coach. Je kunt bij ons terecht voor regelmatige coaching op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, maar ook op het zakelijke front. Wat jouw vraagstukken ook zijn, wij gaan er graag samen met jou mee aan de slag.

Sparren met een life coach

Lijkt het alsof je even vast zit en weet je niet goed wat je te doen staan om weer een paar stappen voorwaarts te maken? Voel je je niet meer helemaal thuis in het leven dat je leidt, zakelijk en / of privé? Wil jij gewoon op regelmatige basis even sparren over de meest uiteenlopende zaken die je bezig houden? Een life coach staat voor je klaar.

Bij Harold Jones Coaching kun je rekenen op voortdurende ondersteuning, bijvoorbeeld door middel van tips die je via WhatsApp ontvangt. Daarnaast kun je ook altijd rekenen op directe ondersteuning wanneer jij het, onverwacht, nodig hebt. Wij zijn altijd bereikbaar. Wil je meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op!