Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Carrière coaching

Heb je het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen binnen de functie die je nu bekleedt? Merk je dat je verder wilt ontwikkelen, maar zijn hier onvoldoende mogelijkheden toe? Raak je je motivatie kwijt en weet je eigenlijk niet welke richting je op moet binnen je carrière? Kies dan voor carrière coaching bij Harold Jones Coaching.

Werk en energie gaan hand in hand. Er zijn taken die je heel veel energie kosten en er zijn taken waar je vooral veel energie van krijgt. Je ervaart meer werkplezier en werktevredenheid wanneer je meer energie uit je werk haalt dan dat het werk je aan energie kost. Hoe leuker en waardevoller je de taken vindt, hoe meer energie je ervan krijgt. Het klinkt allemaal vrij eenvoudig, maar in de praktijk valt het vaak niet altijd mee.

Energie uit je werk

Wanneer je werk je meer energie kost dan oplevert, dan raak je op den duur de motivatie kwijt. Er kunnen veel oorzaken zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen binnen je huidige functie, maar het kan ook zijn dat je twijfelt of de volgende stap wel goed voor je is, waardoor je de stap eigenlijk niet durft te nemen. Dan is er ook nog de eeuwige worsteling tussen passie en geld. Je wilt financieel fijn kunnen leven, maar je wilt ook werk doen waar jij al je gevoel voor passie in kwijt kunt…

Carrière coaching op maat

Carrière coaching is er onder meer op gericht om te ontdekken waar jij energie van krijgt en waar jij energie aan verliest. Wat vind jij nu echt belangrijk in je werk? Waar ligt je passie en wat zijn jouw drijfveren? Welke factoren hebben invloed op wat jij doet en hoe ga je hiermee om?

Wil jij meer uit jezelf én uit je carrière halen? Dan ben je aan het juiste adres bij Harold Jones Coaching. Wil je meer weten over carrière coaching of heb je interesse in een eerste kennismaking? Neem dan gerust contact op!