Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Solliciteer coach

Solliciteren vinden veel mensen lastig. Het is heel normaal wanneer je gezonde spanning ervaart wanneer je gaat solliciteren. Gezonde spanning zorgt ervoor dat je scherp bent en dit spreekt in je voordeel. Toch, veel mensen ervaren meer spanning dan gezond is voor een sollicitatiegesprek. Hoe presenteer je jezelf nu op de beste manier? Hoe blijf je dichtbij jezelf en laat je toch het beste van jezelf, je talenten en je kwaliteiten zien? Een ervaren solliciteer coach helpt je om deze vragen – en meer – te beantwoorden.

Succesvolle sollicitatie

Jezelf presenteren is niet makkelijk, maar wel nodig voor een succesvolle sollicitatie. Oefening baart kunst en een goede voorbereiding is het halve werk. Dit klinkt heel cliché, maar het is wel waarheid. Een solliciteer coach helpt je om jouw persoonlijke presentatie te optimaliseren. Waar leg je bijvoorbeeld de focus op tijdens het treffen van de juiste voorbereidingen? Welke kleding trek je aan en wat straal je uit? Hoe zit het met je gedrag tijdens het gesprek?

Een sollicitatiegesprek draait niet alleen om wat men van jou hoort, maar ook om wat men van jou ziet. Je lichaamstaal spreekt sterker dan je denkt. Waar laat je je handen tijdens het sollicitatiegesprek en hoe voer je een goed gesprek zonder dat je veel te wild gaat gebaren bij alles wat je zegt?

Coaching bij sollicitatie

Ieder gesprek kent een eigen waarde en een eigen resultaat. Een sollicitatiegesprek is van grote waarde, vooral omdat je voor een specifiek resultaat gaat. Jij gaat voor het krijgen van die droombaan! Je wilt er alles aan doen om de functie in de wacht te slepen, maar je weet eigenlijk niet goed hoe jij jezelf op de beste manier presenteert. Tijd om het solliciteren wat makkelijker, comfortabeler en beter te maken. Hiervoor ben je aan het juiste adres bij Harold Jones Coaching.

Harold Jones Coaching is dé solliciteer coach waar jij verder mee komt. Solliciteren wordt een plezier als je precies weet hoe je het aan moet pakken om die baan van je dromen te krijgen. Kun jij wel een goede solliciteer coach gebruiken? Neem dan contact met ons op!