Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Stress

Stress.. Het is een factor in ieders leven. We krijgen allemaal met regelmaat te maken met stressgevoelens, in meer of mindere mate. Dit is gezond en niets om je zorgen over te maken. Toch, wanneer je veel stress ervaart – en zeker wanneer dit langere tijd aanhoudt – is het belangrijk om er iets aan te doen. Langdurige, sterke gevoelens van stress leiden vaak tot overspannenheid of burn-out. Hierdoor ben je in het slechtste geval maandenlang uit de running.

Gevolgen van teveel stress

De gevolgen van stress worden vaak onderschat. In veel gevallen staat stress niet op zichzelf. Er komen meer klachten bij kijken, zeker wanneer de stressgevoelens lange tijd aanhouden. Denk bijvoorbeeld aan slapeloosheid, futloosheid en somberheid. Vaak ontstaat het gevoel dat je gewoon even niet meer weet hoe het verder moet en wat je kunt doen om je beter te voelen.

Stress is heel persoonlijk en kan daarom ook door tal van factoren worden veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in de thuis- of werksituatie, aan onzekerheden op het relationele of financiële gebied of het lijden van een emotioneel verlies. En nu? Accepteren, doorpakken en actie ondernemen. Klinkt makkelijk, maar als de energie eruit is valt het gewoon niet mee.

Stress aanpakken en verminderen

Harold Jones Coaching helpt je om de stress aan te pakken. Samen bekijken we alle factoren die aan jouw stressgevoelens kleven. Zijn je voeding en levensstijl wel in balans? Beweeg je wel voldoende? Waar zitten de pijnpunten die jou meer stress bezorgen dan je eigenlijk aan kunt. Stap voor stap ontrafelen we alles wat te maken heeft met jouw stressgevoelens, zodat we het pad naar verbetering uit kunnen gaan stippelen.

Stress coaching op maat

Ervaar jij veel stressgevoelens en merk je dat stress een te grote rol in je dagelijks leven begint te spelen? Sta het niet langer toe en ga ermee aan de slag! Laten we samen jouw stressniveau omlaag brengen en ervoor zorgen dat jij weer veel energie hebt voor de toekomst. Benieuwd? Neem dan contact op!