Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Je wilt blijven groeien, zodat je je gelukkiger voelt en zelfverzekerder in het leven staat. Eén van de meest gezonde beslissingen die je voor jezelf kunt nemen in het leven is de beslissing om naar voortdurende zelfontplooiing te streven. Persoonlijke ontwikkeling is een cadeau voor jezelf, een cadeau waar je recht op hebt en dat je verdient.

We willen allemaal het beste voor onszelf en dit betekent eigenlijk dat je niet stil kunt blijven staan. Je wilt de kwaliteit van je leven verbeteren, je wilt meer bereiken en je wilt steeds opnieuw een betere versie van jezelf worden. Dit gaat niet vanzelf. Je hebt persoonlijke ontwikkelingsdoelen nodig die je groeitraject bevorderen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Een bekende uitspraak. In werkelijkheid heeft het meer met de vooruitgang van anderen te maken dan met de achteruitgang van jezelf. Je staat immers stil, nietwaar? Toch, wanneer jij op je plek blijft staan en iedereen om je heen ontwikkelt en sprongen voorwaarts maakt, dan raak jij steeds verder achterop. Daar komt de achteruitgang vandaan. Deze zogenaamde achteruitgang kan diverse gevolgen hebben, zoals ontevredenheid over je carrière, problemen in de privésfeer of het ondervinden van moeite met veranderingen.

Door te focussen op persoonlijke ontwikkeling zorg je ervoor dat je gelukkiger bent, dat je meer vertrouwen hebt in jezelf en in jouw toekomst. Wie blijft groeien ontwikkelt zich steeds opnieuw in een betere versie van zichzelf en die betere versie bereikt méér.

Persoonlijke ontwikkeling coaching

Heb jij het gevoel dat je stil blijft staan, terwijl de wereld om je heen een steeds grotere voorsprong op je neemt? Merk je dat je carrière of je privéleven hieronder lijdt en wil je er iets aan doen? Harold Jones Coaching helpt! Laten we eens kijken hoe jij een betere versie van je huidige zelf wordt, door middel van persoonlijke ontwikkeling. Wil jij meer weten? Neem dan gerust contact op!