Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Over mij

Mijn naam is Harold Jones, de drijvende kracht achter Harold Jones Coaching. Ik heb 20 jaar bij De Telegraaf gewerkt als sales manager. Deze baan in Amsterdam heeft mij een flinke dosis kennis en ervaring opgeleverd en uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd en ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan. Het belangrijkste doel van mijn huidige activiteiten is het coachen van personen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Coaching op maat

Als iemand goed in zijn vel zit, dan zullen de werkprestaties ook verbeteren. Vanuit deze gedachte bied ik diverse vormen van coaching en trainingen aan. Ik combineer persoonlijke ontwikkeling met de zakelijke insteek, omdat ik ervan overtuigd ben dat dat werkt.

Voor het bieden van mijn coaching en trainingen hanteer ik een nuchtere aanpak. Ik geloof in veel geven en in de waarde van het helpen van anderen. Ik heb altijd een passie voor NLP en het gedrag van mensen gehad, evenals in de persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling is iets wat je jezelf moet gunnen, vooral omdat het de meest positieve beslissing is die je voor jezelf kunt maken. Naast mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling zet ik veel werkervaring in om het maximale resultaat te bereiken. Dáár sta ik voor.

Ik vind het fijn om mensen te helpen op het vlak van ontwikkeling en om bedrijven te ondersteunen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op voor een nadere kennismaking!