Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Interim salesmanager

Een interim sales manager laat een frisse wind door het bedrijf waaien. Vaak is dat precies wat nodig is om de prestaties te verbeteren. De wereld van sales verandert voortdurend en vraagt steeds om een iets andere inzet om de prestaties hoog te houden. In de praktijk blijkt dit lang niet altijd gemakkelijk. De sales afdelingen krijgen te maken met slechtere prestaties en sales medewerkers weten eigenlijk niet goed wat zij moeten veranderen om de cijfers weer te optimaliseren.

Salesmanager op de werkvloer

Harold Jones Coaching biedt professionele ondersteuning aan bedrijven op hun sales te optimaliseren. Wij bekijken de zaken niet op een afstand, maar van dichtbij. Alleen zo kunnen wij zorgen voor de best passende ondersteuning en begeleiding. Als interim sales manager draaien we mee op de werkvloer. Dit doen wij met een frisse, onbevooroordeelde en objectieve blik. Op deze manier sporen we verkeerde patronen op in de organisatie en bij mensen. Daarna kunnen wij de nodige aanpassingen maken om de sales processen te optimaliseren.

Wij komen bij bedrijven op de vloer en draaien mee binnen de processen, zodat we verbeterpunten vast kunnen stellen en kunnen starten met het optimalisatieproces. Wij stappen in de functie van interim sales manager om de sales afdelingen te optimaliseren, om de sales medewerkers te motiveren en te gaan werken volgens een verse, effectieve strategie. Uiteraard zorgen wij voor slimme strategie ontwikkeling, zodat de sales afdelingen én medewerkers klaar zijn voor de toekomst.

Sales & coaching

Blijven jouw sales activiteiten steken op een vast prestatieniveau of, erger nog, zie je de sales prestaties dalen en weet je niet goed hoe je de neerwaartse spiraal terug omhoog kunt buigen? Harold Jones Coaching staat voor je klaar, als dé interim sales manager die zorgt voor de juiste optimalisaties binnen jouw bedrijf.  Hierbij kijken we ook naar de mindset van medewerkers. Wil jij precies weten wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!