Amsterdam e.o.
06-512 931 65
harold_jones@live.nl

Freelance Sales

Haalt jouw bedrijf niet het maximale resultaat? Tijd om in actie te komen. De wereld van sales verandert voortdurend en het is belangrijk dat sales teams en medewerkers meebewegen. In de praktijk blijkt dit lang niet altijd eenvoudig, waardoor sales prestaties in een neerwaartse spiraal terecht komen. Je kunt dit voorkomen door aan de slag te gaan met Harold Jones Coaching.

Sales professional inschakelen

Heb jij een ervaren professional nodig die binnen jouw bedrijf meedraait en op die manier zorgt voor de nodige optimalisaties? Wil je een sterke strategie ontwikkelen en kun je hierbij wel wat deskundige ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij Harold Jones Coaching aan het juiste adres! Wij bieden diverse vormen van coaching en trainingen, gefocust op de veelzijdige wereld van sales.

Harold Jones Coaching helpt onder meer bij het opstellen van verkoopplannen, het bepalen van strategieën en het stellen van targets. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden om kwaliteiten en talenten van medewerkers te ontwikkelen, om meer balans op de werkvloer te creëren en om sales teams te optimaliseren.

Sales verbeteren

Bij Harold Jones Coaching kun je terecht voor diverse vormen van ondersteuning op het vlak van freelance sales: